Logo

Hjerteragout med skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 svinehjerter
salt og rigelig friskkværnet sort peber
50 g smør
12 skalotteløg
8 gulerødder
1 laurbærblad
2 spsk hvedemel
8 dl vand
lidt kulør
1 bdt persille
 
Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt.
Skær dem så i terninger.
Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør.
Når de er smukt brune, drysses melet over.
De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder.
Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld
vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time.
Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.
Drys den hakkede persille over og server en god kartoffelmos til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisselragout med rejerDenne opskrift på brisselragout med rejer er let og hurtig at lave. Prøv retten som nem...
• Medaljoner med dildpestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med banan og mysliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!