
600 g torskefileter
Marinade:
1 tsk fennikelfrø
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk bordsalt
50 g smør
Tilbehør:
2 squash
4 rødløg
300 g frosne grønne bønner
1 ½ tsk bordsalt
1 pose frisk citronmelisse
 
Rens og tør torskefileterne. 
Skær fisken i portionsstørrelser (2 stykker pr. person) og læg dem i et fad. 
Honningmarinade: Knus fennikelfrøene i en morter. 
Rør honning, eddike, knuste fennikelfrø og salt sammen i en skål. 
Hæld marinaden over fiskestykkerne og vend godt rundt. 
Stil fisken tildækket i køleskabet i ca. 10 min. 
Tag fiskestykkerne op af marinaden (gem den). 
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. 
Steg halvdelen af fiskestykkerne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - skru op til kraftig varme, når fiskestykkerne bliver vendt. 
Tag fisken op og hold den varm. 
Steg de sidste stykker fisk i resten af smørret. 
Tilbehør: Kom smør i en pande og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt squash, bønner, salt og marinade. 
Svits i yderligere ca. 3 min. og smag til. 
Fordel grønsager med væde i et dybt, varmt fad og læg herpå de stegte torskestykker. 
Drys rigelig med hakket citronmelisse eller persille hen over retten.