Logo

Hornfisk i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfisk i karry

700 g udbenet hornfisk

salt og peber

2 løg

3 spsk smør eller margarine

1 spsk karry

1 æble

2 dl cremefraiche

2 spsk klippet purløg

Tilbehør: løse rise - se Tillæg, grøn salat

*

Skyl fisken, tryk den af i køkkenrulle og drys med salt og peber.

Skær hornfisken i ca. 15 cm lange stykker.

Hak løgene fint og lad dem snurre lidt i fedtstoffet uden at tage farve.

Drys karry og revet æble i og rør godt.

Rul fiskestykkerne sammen med skindsiden udad og fæst med tandstikkere.

Stil dem i gryden og hæld cremefraiche, der er blandet med 2 spsk vand, over.

Læg låg over og lad fisken småsnurre i ca. 25 minutter.

Server fiskerullerne i opvarmet fad, hæld saucen over og drys med purløg.

Server løse ris og grøn salat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her