Logo

Hornfisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store hornfisk
salt, peber
 
Til fyld:
1/2 æg
2 spsk rasp
1 spsk citronsaft
2 spsk fintklippet purløg
2 spsk fintklippet dild
 
Endvidere:
1/2 æg
2 spsk rasp
40 g smør
 
Sæt ovnen på 200ºC.
Skrab hornfiskene og klip finnerne af.
Udben evt. hornfiskene, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem.
Skær dem i ca 8 cm lange stykker og drys dem med salt og peber.
Pisk et æg sammen, sæt halvdelen til side, rør resten af ægget sammen
med rasp, citronsaft, purløg og dild.
Fordel fyldet i fiskestykkerne, luk dem sammen og læg dem tæt i et
smurt ovnfast fad, så de holder sammen.
Hæft dem om nødvendigt med tandstikkere.
Pensl med det resterende æg, drys med rasp og fordel smørklatter over
fisken.
Sæt fadet i den 200ºC varme ovn og lad fisken mørne i 15-18 min, længst hvis fisken er med ben.
Tag fadet ud og lad det stå 3-4 min, før det serveres direkte fra fadet.
Server pillekartofler og/eller årstidens grønsager, fx spinat, broccoli,
blomkål eller nye løg til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sushi-kræmmerhuseHer er sushi uden leo - men musikken består. Se også de rigtige sushi-ris
• Kogt laks med rejer og aspargesUgens fiskeret er ren luksus og et gæstebud værdigt
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valrhona chokolade på flere måder med et stænk af ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os