Logo

Hornfisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store hornfisk
salt, peber
 
Til fyld:
½ æg
2 spsk rasp
1 spsk citronsaft
2 spsk fintklippet purløg
2 spsk fintklippet dild
 
Endvidere:
½ æg
2 spsk rasp
40 g smør
 
Sæt ovnen på 200ºC.
Skrab hornfiskene og klip finnerne af.
Udben evt. hornfiskene, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem.
Skær dem i ca 8 cm lange stykker og drys dem med salt og peber.
Pisk et æg sammen, sæt halvdelen til side, rør resten af ægget sammen
med rasp, citronsaft, purløg og dild.
Fordel fyldet i fiskestykkerne, luk dem sammen og læg dem tæt i et
smurt ovnfast fad, så de holder sammen.
Hæft dem om nødvendigt med tandstikkere.
Pensl med det resterende æg, drys med rasp og fordel smørklatter over
fisken.
Sæt fadet i den 200ºC varme ovn og lad fisken mørne i 15-18 min, længst hvis fisken er med ben.
Tag fadet ud og lad det stå 3-4 min, før det serveres direkte fra fadet.
Server pillekartofler og/eller årstidens grønsager, fx spinat, broccoli,
blomkål eller nye løg til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her