Logo

Hornfisk med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g udbenet hornfisk (det klarer fiskehandleren)

Kogelage:
3 dl vand
1 løg i skiver
4 stilke persille
salt

Karrysauce:
3 spsk olie
1 tsk karry
1 spsk hakket løg
3 spsk hvedemel
2 dl mælk
2-3 dl kogelage

Endvidere:
1 pakke helbladet, frossen spinat
2 spsk margarine

Skyl og tør hornfisken og skær den i passende stykker.

Bland ingredienserne til kogelagen og giv det et opkog.
Læg forsigtigt hornfisken i og lad det småsimre ca. 10 min. – eller til den er fast og har skiftet farve.
Tag fisken op og hold den varm under et klæde.

Svits karry og løg i olien, rør melet i og spæd med mælk og siet kogelage.
Lad saucen koge igennem og smag den til.
Tø spinaten i gryden med et par spsk margarine.

Anret spinaten på et varmt fad, læg fisken oven på og hæld karrysaucen over.
Giv løse ris til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?