Logo

Hornfisk med kaperssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hornfiskefileter uden ben
2 spsk smør
1 spsk finthakket rødløg
1/2 spsk finthakket persille
1 tsk Dijonsennep
1 spsk kapers
salt, peber
1 æg
rasp
smør + 1/2 spsk olie til stegning
 
Tilbehør:
750 g nye kartofler
1 spidskål
1 1/2 dl piskefløde
saft af 1/2 citron
1/2 tsk fintrevet citronskal
salt, peber
 
Skrab kartoflerne og sæt dem over at koge.
Skyl og tør fiskene og efterse dem for ben.
Skær fileterne i 20-25 cm. stykker.
Rør blødt smør med løg, kapers, persille, sennep og salt og peber.
Fold hvert fiskestykke omkring lidt af fyldet.
Pisk ægget sammen og vend fiskepakkerne i æg.
Vend derefter i rasp blandet med salt og peber.
Steg fiskene i smør + olie ved mellem varme, til de er gyldne på begge sider. Hold dem varme.
Rens spidskålen og skær den i både, der stadigvæk hænger sammen i bunden.
Damp kålen mør i saltet vand 3-4 minutter.
Kog fløden, til den tykner, tag den af varmen og tilsæt citronskal, citronsaft og salt og peber.
Hæld citronsaucen over spidskålen ved servering.
Server de stegte hornfisk med kogte kartofler og spidskål, samt evt. dild eller persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biksemad med champignonBiksemad er ofte en måde at komme af med resterne fra et tidligere måltid på, og der er...
• Lasagne med fiskBag en lækker lasagne med frisk fisk. Vi har brugt Iyssejfilet, men du kan også bruge...
• Bøf i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!