Logo

Hornfisk med kapers og blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfisk med kapers og blomkål

 

Hornfisken er en rigtig forårsbebuder, der smager godt og er nem at tilberede især hvis du beder din fiskehandler om at filetere den. Han har et helt specielt jern, der hurtigt og effektivt fjerner de grønne ben.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 hornfiskefileter (400 g)

salt og peber

durummel

1 spsk olie/smør

½ blomkål (i meget små buketter eller grofthakket)

1 spsk kapers

1 dl vand

1 spsk citronsaft

persille (hakket)

Tilbehør: brød eller kartofler

*

 

Del hornfiskefileterne i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

Vend dem i durummel og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med olie og smør - ca 4 min på hver side.

Steg den findelte blomkål gylden på en pande med smør og tilsæt kapers.

Steg et par min, tilsæt vand og kog det igennem.

Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt hakket persille.

Anret fisk med blomkål/kapers og giv brød eller kartofler til.

 

madABC.dk har mange dejlige fiskeretter se selv her  

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?