Logo

Hornfisk marineret i hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hornfisk
5 fed hvidløg
1 dl olie

Tilbehør:
2 majroer i stykker
1 fennikel i stykker
1 peberfrugt i stykker
Salt og peber

Hornfiskene gøres i stand, ben samt finner fjernes, og fiskene skæres i passende stykker.
Pres hvidløgsfedene og rør dem sammen med olien.
Mariner horfiskene heri.
Hornfiskestykkerne steges på en varm pande, herefter sauteres
(ristes) majroer, fennikel og peberfrugt.
De anrettes sammen med hornfisken.
Som garniture benyttes grøn salat, hvide kartofler og hvidløgsdressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her