Logo

Hornfisk marineret i hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hornfisk
5 fed hvidløg
1 dl olie

Tilbehør:
2 majroer i stykker
1 fennikel i stykker
1 peberfrugt i stykker
Salt og peber

Hornfiskene gøres i stand, ben samt finner fjernes, og fiskene skæres i passende stykker.
Pres hvidløgsfedene og rør dem sammen med olien.
Mariner horfiskene heri.
Hornfiskestykkerne steges på en varm pande, herefter sauteres
(ristes) majroer, fennikel og peberfrugt.
De anrettes sammen med hornfisken.
Som garniture benyttes grøn salat, hvide kartofler og hvidløgsdressing.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg med nellikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Persisk festretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• God hverdagsmad i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!