Logo

Hornfisk med radisesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Radisesalat:
200 g radiser i små tern
400 g agurk i små tern
1 dl frisk, klippet purløg

Kvarkdressing:
200 g kvark 5+ (0,1%)
1/4 l. cremefraiche 18%
3/4 tsk groft salt
friskkværnet peber

Hornfisk:
600 g udbenede hornfisk
3/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl frisk, klippet purløg

Tilbehør:
1 kg kartofler.

Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing:
Vend forsigtigt kvark og cremefraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

Hornfisk:
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spareribs med abrikosmarinadeAbrikosmarinerede til spareribs, en dejlig marinade til give smag til dine spareribs. Det...
• Kalkunsalat med avocado og mandelEn let, frisk og sund start på ugen - med lidt kant
• Store GrillstaveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte bananer med mandelsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os