Logo

Hornfiskefilet med æbledressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hornfisk
1 æg
4 spsk rasp
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
Peber
50 g smør til stegning
 
Dressing:
3 ½ dl cremefraiche 18%
2 syrlige æbler
1 stilk bladselleri
1 tsk karry
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
 
Tilbehør:
1 bundt persille
1 citron
Nye katofler
 
Fisken gøres i stand og fileteres.
Vend fileterne i sammenpisket æg og bland paneringen af rasp, hvedemel, salt og peber.
Vend fiskefileterne i paneringen og steg dem på panden ca. 1 ½ minut på hver side eller til de er gennemstegte.
Dressing: Æbler og bladselleri hakkes fint og blandes med creme fraichen, hvorefter der tilsættes karry, sukker, salt og peber.
Pynt evt. med tynde skiver bladselleri.
Stil dressingen i køleskab mindst 1 time inden serveringen.
Pynt de stegte fileter med friskhakket persille.
Til retten spises nye kartofler med koldt smør.
Servér citronbåde til fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her