Logo

Hornfiskefilet med æbledressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hornfisk
1 æg
4 spsk rasp
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
Peber
50 g smør til stegning
 
Dressing:
3 ½ dl cremefraiche 18%
2 syrlige æbler
1 stilk bladselleri
1 tsk karry
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
 
Tilbehør:
1 bundt persille
1 citron
Nye katofler
 
Fisken gøres i stand og fileteres.
Vend fileterne i sammenpisket æg og bland paneringen af rasp, hvedemel, salt og peber.
Vend fiskefileterne i paneringen og steg dem på panden ca. 1 ½ minut på hver side eller til de er gennemstegte.
Dressing: Æbler og bladselleri hakkes fint og blandes med creme fraichen, hvorefter der tilsættes karry, sukker, salt og peber.
Pynt evt. med tynde skiver bladselleri.
Stil dressingen i køleskab mindst 1 time inden serveringen.
Pynt de stegte fileter med friskhakket persille.
Til retten spises nye kartofler med koldt smør.
Servér citronbåde til fisken.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?