Logo

Hornfisk, stegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

Dressing:
31/2 dl syrnet fløde 9%
1 tsk stødt koriander
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Salat:
2 pillede appelsiner i både (ca. 200 g)
200 g fintsnittet hvidkål
1 æble i tynde både, fx gloster (ca. 125 g)
Stegt hornfisk:
2-3 udbenede hornfisk (ca. 400 g)
1 spsk sød, mild sennep
2 spsk rugmel
¼ tsk groft salt
25 g smør
Tilbehør: 1 kg kartofler.

Dressing: Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Salat: Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet.
Stegt hornfisk: Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side.
Tips: I stedet for hornfisk kan anvendes sild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her