Billede venligst indsendt
af Maibritt Lennert
# Ingredienser
3 mørbrad ca. 1200 g 
2 pk. cocktailpølser med skind 
2 pk. bacontern 
2 små løg i fine tern 
1 stor dåse ananasringe 
karry, paprika, salt og peber 
smør til stegning 
Sauce: 
Fløde 
bouillon 
ananassaften
en dåse konc. tomatpuré 
lidt mild sød chilisauce 
1 spsk fransk sennep 
evt. salt, peber, karry
 
* Tilberedning
Steg bacon og løg sammen på en pande, kom det herefter over i et stort ovnfast fad.
Rens mørbraderne og skær dem i bøffer, som trykkes let. 
Steg bøfferne i fedtstoffet tilsæt evt. lidt smør og lidt karry, 2-3 min på hver side. 
Krydr med salt, peber, karry og paprika, læg over i samme fad. 
Rist pølserne i det samme smør, læg i fadet, rist ananasringene i karrysmørret og 
læg dem øverst på det sammenrodede kød, bacon og pølsefad. 
Kog panden af med så meget fløde som i vil have sauce, evt. bouillon for at spare på fedtet i denne IKKE fedtfattige ret.
Smag saucen til og tilsæt en dåse konc. tomatpuré.
Hæld saucen over i fadet og varm det hele i ovnen inden gæsterne kommer. 
Det hele kan laves i god tid, så man kan nå at rydde køkkenet.
Tilsæt også gerne flere ting til fadet fx. champignon, perleløg, evt. majs.
Server en god salat og ris til.
  
Tips: En god salat man kan lave til er:
Meget fintsnittet hvidkål blandet med ananasstykker. 
Som blandes i denne 'creme' lavet af ½ l. 18% cremefraiche, 6 spsk mayonnaise, evt. lidt piskefløde alt efter konsistensen.
Smag til med salt og hvid peber