Logo

Hornfiskeruller fra Korsør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 hornfisk
150 g spinatblade
30 g smør
 
Sauce:
30 g smør
250 g spinatblade
2 forårsløg
1 ½ dl hønsebouillon
2 ½ dl piskefløde
2 tsk citronsaft
revet muskatnød, havsalt, hvid peber
 
Rens al spinaten, fjern de grove stilke, tør bladene af i et klæde.
Del portionen op til henholdsvis fisk og sauce.
Fjern eventuelt ben fra fileterne, halver dem på tværs.
Kom spinatbladene på indersiden og rul dem stramt, kom rullerne i et
smurt ovnfast fad, læg dem tæt.
Dryp med citronsaft og fordel smørklatter ovenpå rullerne.
Lad dem trække i ½ time, inden de kommes i 225ºC varm ovn i 25 min.
 

Sauce: Hak løget fint og svits dem i smør.
Kom spinatbladene i, og rør rundt.
De skal bare falde sammen under stærk varme.
Tilsæt bouillon og fløde, lad det blive tykt, smag til med muskat,
citronsaft, salt, peber.
Hæld saucen over rullerne inden servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte gratinerede fiskerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette med bladselleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gryderet med svinekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brüleeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!