Logo

Hot Hot Habanero Wings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg kyllingevinger
500 g honey teriyaki barbecue sauce
½ dl honning
2 spsk Liquid Smoke
3-5 cm frisk ingefær reven
6 fed hvidløg knuste
8 habanero chile peber hakkede
4 chile peber af eget valg hakkede
3 spsk frisk peberrod

Del vingerne i tre og kasser spidserne
Der skulle blive ca 36 stykker.

Hæld ingredienserne til marinaden i en kasserolle og rør det sammen og lad det simre over lav varme i 1 time.
Læg kyllingevingerne i en stor glasskål og dæk dem med ¾ del af saucen, dæk skålen til og lad det trække mindst 6 timer.

Forvarm grillen ved lav varme
Tag vingerne op af marinaden og læg dem på grillen, grill over lav varme i 45-60 minutter, vendes tit.
Tips: Brug handsker og pas på du ikke får olie i øjnene.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?