Logo

Hot kærnemælkskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hot kærnemælkskylling

 

Denne asiatisk inspirerede kylling får virkelig englene til at synge. Kyllingen forbliver saftig med gode undertoner fra både harissa og ...

Arbejdstid: 40 minutter Koge/stegetid: 25 minutter Ikke fryse-egnet. (1 person)

 

#

120 g kyllingebryst

2½ dl kærnemælk

30 g harissa ( evt fra dåse)

2 fed hvidløg

salt og peber

100 g løg

5 g fedtstof

150 g frisk spinat citronsaft

75 g tilberedt couscous

*

 

Begynd med at lave en marinade af kærnemælk, harissa og presset hvidløg krydret med salt og peber.

Kom marinaden i en pose og kom kødet i.

Luk posen og vend godt rundt, så der kommer marinade overalt på kødet.

Læg posen i køleskabet i en times tid.

 

Skær løget i tynde skiver.

Varm olie op på en pande og begynd med at stege løg, til de har fået lidt farve.

Tag kyllingekødet op af marinaden og steg det med løgene.

Efter et par minutter kommes marinaden på, og retten simrer i et kvarter.

 

Kom skyllet frisk spinat i og vent, til spinaten lige er faldet sammen.

Krydr med salt, peber og citronsaft.

Server med couscous.

 

Tips: Marinaden kan også være krydret med karry i stedet for harissa, der er rimelig stærk.

 

Kalorier

 

542 kcal

Protein

449

(33 %)

Kulhydrat

529

(39 %)

Fedt

169

(26 %)

Kostfibre

79

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?