
 
En lækker frokostsalat, du kan nyde hjemme eller pakke i
plastbøtter og tage med. 
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
 
#
1 peberfrugt 
2 gulerødder 
2 forårsløg 
100 g nudler 
150 g kogt eller stegt kyllingebryst 
 
Dressing: 
1 spsk peanutbutter 
2 spsk soja 
2 spsk vineddike 
1-2 spsk chilisauce 
1 tsk (ahorn)sirup eller sukker 
*
 
Rens peberfrugten og snit den fint. 
Skræl gulerødderne og riv dem groft. 
Rens forårsløgene og snit dem fint. 
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt
vand. 
 
Pisk dressingen sammen og vend de afdryppede nudler i. 
Tilsæt peberfrugt, gulerødder, forårsløg og kyllingekødet
skåret i strimler. 
Anret på tallerkener eller i to plastbøtter med låg. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin