Logo

Nougatsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 kryddersild (mar. sild)
250 g nougat
1 dl fløde
5 krydder nelliker
salt efter behag

Kryddersildene fileteres og udvandes i 2 timer.
Nougaten smeltes ved lav varme og fløden røres forsigtigt i.
Nellikerne tilsættes og der smages evt. til med lidt salt.
Stilles til afkøling.
Sildefileterne duppes tørre med køkkenrulle og skæres i passende stykker.
Den afkølede marinade hældes over.
Hviler i køleskabet i mindst et par timer før servering.
Spises på groft eller hvidt brød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?