Logo

Hot wokret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl bulgur (grov)
2 dl vand
olivenolie
1 tsk grøn karrypasta
1 fed hvidløg
2 løg, skåret i kvarte
1 bdt forårsløg, snittet
1 grøn peberfrugt i tern
1 tsk brun farin
2 spsk friskpresset citronsaft eller limesaft
10 cherrytomater
½ bk. bønnespirer
salt
peber

Sæt bulguren i blød i vandet i ca. 10 min.
Svits karrypasta og hvidløg i lidt olivenolie.
Tilsæt løg,forårsløg og grøn peber.
Svits disse i ca. 2 min.
Tilsæt mørk farin, citronsaft/limesaft, cherrytomater,bønnespirer, samt salt og peber efter smag.
Lad det småsimre i ca. 2 min. Serveres straks med flûte til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?