Logo

Hot pot med oksekød og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk olie
225 g finthakket okseklump
100 g svampe i skiver
1 hakket løg
1 hakket stilk bladselleri
2 dl vand
Salt
peber
2 ½ dl kogte ris
3 kogte gulerødder i skiver
1 dl ærter

Varm olien og steg oksekødet let.
Bland svampe, løg og bladselleri i.
Hæld vandet i og smag til med salt og peber.
Kog over svag varme indtil kødet er mørt ca. 10 minutter.
Rør resterende ingredienser i.
Småkog i 20 minutter.
Server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andesteg med brunkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam på spid med couscous-salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bosnisk lammekødsret - KapmaKapma er en spændende ret med lammekød, der stammer fra Balkan. Retten serveres med...
• Amaretto budding med blommesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!