Logo

Hot pot med oksekød og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk olie
225 g finthakket okseklump
100 g svampe i skiver
1 hakket løg
1 hakket stilk bladselleri
2 dl vand
Salt
peber
2 1/2 dl kogte ris
3 kogte gulerødder i skiver
1 dl ærter

Varm olien og steg oksekødet let.
Bland svampe, løg og bladselleri i.
Hæld vandet i og smag til med salt og peber.
Kog over svag varme indtil kødet er mørt ca. 10 minutter.
Rør resterende ingredienser i.
Småkog i 20 minutter.
Server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PlukfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad gryde Moo ShuLad familien lave deres egne kinesiske pandekager og server dem til mørbradgryden Moo Shu
• Eksotisk kalkun i stærk kokosmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BanankoldskålKoldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os