Logo

Hot pot med oksekød og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk olie
225 g finthakket okseklump
100 g svampe i skiver
1 hakket løg
1 hakket stilk bladselleri
2 dl vand
Salt
peber
2 ½ dl kogte ris
3 kogte gulerødder i skiver
1 dl ærter

Varm olien og steg oksekødet let.
Bland svampe, løg og bladselleri i.
Hæld vandet i og smag til med salt og peber.
Kog over svag varme indtil kødet er mørt ca. 10 minutter.
Rør resterende ingredienser i.
Småkog i 20 minutter.
Server.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?