Logo

Hurtig oksegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
meget mørt oksekød, (tykstegsfilet, inderlår)
smør/margarine
groft malet peber
friske champignon
1 ½ dl hvidvin
½ citron
cremefraiche

Skær kødet i meget store firkanter og derefter i skiver, der drysses med groftmalet peber og dryppes med saften af ½ citron.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker.
Dryp med saften af ½ citron.
Brun kødstykkerne i smør i en tykbundet gryde over stærk varme.
Tag dem op med en hulske.
Brun løgringene i gryden og tilsæt så champignon.
Læg kødet tilbage i gryden.
Drys med salt og peber.
Tilsæt reven skal og saft af ½ citron samt hvidvin.
Lad det snurre i 5-1 0 min. Smag retten til.
Retten serveres med en klat cremefraiche på og resten til.
Server kartofler, ris eller brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin med sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tagine med kylling, citron og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderkylling i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!