Logo

Hurtig pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Retten lyder måske ikke af noget men smager vældig godt.
1 løg
lidt margarine
1 pk røde pølser, HUSK kun røde pølser
½ l. piskefløde
2 dl ketchup
 
Skær løget i tern og svits det i lidt margarine i en gryde.
Skær de røde pølser i små stykker og vupti ned i gryden sammen med løgene.
Lad dem stege lidt.
Hæld dernæst fløde og ketchup og lad retten koge op.
Lad dem små simre i 10-15 min.
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her