Logo

Hurtig pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Retten lyder måske ikke af noget men smager vældig godt.
1 løg
lidt margarine
1 pk røde pølser, HUSK kun røde pølser
1/2 l. piskefløde
2 dl ketchup
 
Skær løget i tern og svits det i lidt margarine i en gryde.
Skær de røde pølser i små stykker og vupti ned i gryden sammen med løgene.
Lad dem stege lidt.
Hæld dernæst fløde og ketchup og lad retten koge op.
Lad dem små simre i 10-15 min.
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bigoli pasta med suder og rucolaI Bigoli con salsa di tinca e rucola- eller på dansk bigolipasta med suder og rucola er en...
• LeverfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Byzantisk hirsepilaffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os