Logo

Hurtig, lynstegt satay-ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 spsk jordnøddeolie "Nam man tuur"
2 småløg skåret i ottendedele "Hom Hur Jar"
1 spsk hakket frisk koriander "Pak tie
200 g svinekød/kyllingkød i tynde strimler "Mue/Gai"
125 g langebønner i 5 cm lange stykker "Tur faak jaau
1 udkernet, rød peber i tynde strimler "Prik falang"
500 g fintstrimlet broccoli blade "Pak tjo"
11/4 dl sataysauce "Nam jem muu stiik"
2 spsk hakkede, ristede usaltede jordnødder "Tuur

Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde.
Tilsæt kød, langebønner, rød peber og brokoli blade og lynsteg i 5
minutter, til grønsagerne er møre.
Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til
retten er gennemvarm.
Pynt med korianter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt oksemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Poussiner i skaldyrssauce med nye kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt røget makrel med fyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os