Logo

Hurtigt hakkekødsfad med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
700 g kartofler
50 g margarine
3 SS peberod
salt
peber

Kartoflerne skrælles og skæres i mellemstore terninger.
De koges i ca. 10 min. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Kødet æltes sammen med salt og peber.
Kødet lægges i bunden af et smurt ovnfast fad.
Kartoflerne fordeles over.
Margarine og peberod røres sammen og fordeles over kartoflerne.
Tilberedes i ovn 225°C i ca 30-40 min.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?