Logo

Husets hjertegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Husets hjertegryde

Husets hjertegryde

2 kalvehjerter

smør eller margarine

3 løg

1-2 peberfrugter

2 syrlige æbler

1½ spsk hvedemel

½ spsk rosenpaprika

salt og peber

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg

*

Rens hjerterne for de store årestammer og eventuelt fedt.

Læg dem i koldt vand 1-2 timer.

Del dem i små terninger og tryk dem af i køkkenrulle.

Brun dem i smør eller margarine sammen med groft hakkede løg.

Læg ud strimlet peberfrugt og æblebåde i gryden og vend det hele et par minutter.

Drys hvedemelet over og tilsæt rosenpaprika, salt og peber.

Hæld 4-5 dl kogende vand over.

Læg låg på og lad retten småsnurre i 45-55 minutter - eller til kødet er mørt.

Server evt. retten i en krans af kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her