Logo

Hvalkød i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-1 1/2 kg hvalkød
1 tsk salt
1 knsp peber
1 knsp karry
50 g fedtstof
45 g hvedemel
3/ l suppe eller vand
1 dl mælkepulver
1/2 citron
1 dl fløde
kulør
 
Kødet gøres i stand og gnides med en blanding af salt, peber og karry,
Steges som vildt i gryde: varm fedtstoffet i gryden.
Læg kødet i og brun det.
Hæld 1/4 l kogende vand eller suppe ved.
Steg kødet langsom en halv time med låg.
Pisk eller ryst hvedemel og mælkepulver med resten af suppen og pisk jævningen i skyen sammen med fløden (tag kødet op imens).
Smag saucen til med ribssaft og tilsæt en smule kulør.
Læg kødet i saucen og steg det yderliger ca 1 time ved ganske svag varme, så saucen ikke brænder på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret oksesteg med grønsagerHer er opskriften på en nem og lækker aftensmad til hele familie. Perfekt som lækker...
• Marineret, stegt laks + Vanilleis med cola-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cowboy bøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os