Logo

Hvidløgsbarderet kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g kalkunbryst
6-8 fed hvidløg
½ pk. bacon
6-8 soltørrede tomater
2 tsk tørret basilikum
2 ½ dl grønsagsbouillon
1 dåse hakkede tomater
1 dl piskefløde
salt og peber

Skær nogle snit i kalkunbrystet.
Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene.
Brun kalkunbrystet ved 225° i ca 15 min. Skru ovnen ned til 180°, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 min.
Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum.
Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber.
Tag stegen op og lad den hvile i 10 min.
Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her