Logo

Hvidløgsrejer i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fed hvidløg
1 bdt persille
3 spsk smør
200 g cherrytomater
1 kvist rosmarin
600 g rejer
salt og peber

Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm.
Forvarm ovnen til 200ºC (varmluft 180ºC).
Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele.
Skyl tomaterne og halver dem.
Smelt smørret på en pande.
Steg rejehalerne på begge sider 1-2 min.
Læg dem i et ovnfast fad.
Bland hvidløg, tomater og krydderurterne med rejerne - og sæt det i ovnen.
Dryp med det varme smør og steg det hele i 8 min. i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Laks teriyakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bisonsteg med kartoffel/auberginepuré og karryHvis du vil have en lækker ret en lørdag aften med venner så prøv denne opskrift på...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!