Logo

Hvidløgskylling med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kylling:
4 stk kyllingefileter eller kyllingelår
3 spsk hvidløgsolie
 
Appelsinsauce:
2 appelsiner
½ dl sød chili sauce
1 spsk kyllingefond
1 knivspids salt
1 tsk Maizena
30 g smør
 
Pensel kødet med hvidløgsolie og grill i 8 minutter på hver side.
Vask appelsinerne.
Skræl appelsinerne med en kartoffelskræller og strimmel skrællen fint.
Pres appelsinsaften ud i en kasserolle.
Tilsæt chilisauce, bouillon, salt og Maizena under omrøring. Tilsæt appelsinskræl og smør.
Appelsinsaucen kan serveres både varm og kold.
Server hvidløgskylling med couscous.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her