Logo

Hvidløgskylling i fløde med østershatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingebryst
100 g hvidløgsost
1 spsk jordnøddeolie
200 g østershatte
¼-1 dl kaffefløde
4 spsk persille
Friskkværnet, sort peber

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker.
Hak persillen og skær svampene i skiver.
Varm en wok, tilsæt jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, tilsættes kyllingkødet.
Rør i 4 minuttet, til kødet er hvidt.
Tilsæt svampe og ost. Rør 1 minut.
Tilsæt fløde og rør i 2 minutter.
Suppler med lidt mere fløde hvis nødvendigt.
Drys persillen i og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her