4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min. 
# Ingredienser
4 små selleriknolde 
2 spsk citronsaft 
5 flåede tomater (evt. fra dåse) 
1 hakket løg 
2 spsk olie 
75 g kogt skinke, hakket 
1 spsk hakket kørvel 
2 spsk hakket persille 
salt, peber 
2½ dl bouillon (fra dåse eller terning) 
* Tilberedning
Skyl og skræl sellerien tyndt. 
Skær den øverste top af hver og udhul sellerien, så der er en 1 cm tyk skal tilbage. 
Hak det udhulede sellerikød meget fint. 
Dryp knoldene med 1 spsk af citronsaften, så bliver de ikke mørke. 
Svits løgene i olien i trykgryden. 
Bland resten af citronsaften, de flåede tomater samt skinken i. 
Kom det hakkede sellerikød i og tilsæt krydderurter og krydderier. 
Kom fyldet i de udhulede sellerier. 
Læg selleritoppen på hver og sæt sellerien side om side på risten i trykkogeren. 
Hæld bouillonen ved. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Lad dem koge i 10 min. 
Kom sellerien i et halvdybt fad og hæld bouillonen over. 
Groft brød eller løse ris kan serveres til.