Logo

Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram svinemørbrad
3 rødløg
2 gulerødder
6-8 fed hvidløg
2-3 dl hvidvin
frisk eller tørret basilikum
olie
 
Mørbraden krydres med salt, peber og brun den på alle sider, derefter
tages den op.
Gulerødder i skiver, hele hvidløg oog rødløg skæres i grove tern og
sauteres i olie sammen med krydderurter.
Efter 5-10 minutter lægges mørbraden tilbage i gryden.
Kom hvidvin i gryden og lad det småkoge under låg i ca. 30 minutter.
Retten jævnes og smages til med salt og peber.
Ved servering skæres mørbraden i skiver og serveres med kartofler, ris
eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her