Logo

Hvidvinsdampet søtunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 søtunge eller 2 søtungefiletter
2 ½ dl hvidvin
½ dl vand
smørbolle
1-2 dl cremefraiche 38%
salt og peber fra mølle
1-200 g koldt smør
100 g rejer
100 g muslinger
 
Søtungen dampes i hvidvin, når den er færdig, løftes den op.
Fonden jævnes let med smørbolle, tilsættes cremefraiche, salt og peber, koges lidt ned, monteres med koldt smør (piskes med koldt smør).
Rejer og muslinger skylles kort med kogende vand og vendes i og det hele hældes over søtungen (eller filetter af samme).

 
Tips: Fonden kan også, efter den er kogt lidt ned monteres med hollandaise, og ellers på samme måde.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?