Logo

Hvidvinsdampet stenbider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fileter af 2 stenbider
Smør
200 g flåede tomater
2-3 hakkede skalotteløg
1 glastør hvidvin
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
Evt. lidt citronsaft
salt
hvid peber fra kværn

Fisken lægges i et smørsmurt ovnfast fad og drysses med salt og hvid peber.

Tomater og løg fordeles på fisken og hvidvin hældes ved. Sættes i ovnen ved 220 º i ca. 15 minutter.

Fiskesuppen hældes fra fadet op i en kasserolle. Fløden tilsættes og det koges en smule ind.

Æggeblommerne piskes i saucen - den skal jævnes let, men må endelig ikke koge. Den smages til - eventuelt med lidt citronsaft, samt salt og peber - og hældes over fisken i fadet.

Serveres med løse ris, pillekartofler, flûte eller butterdejssnitter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt SvinemedaillonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pulled pork i sandwich med avocado og chiliDet tager lang tid at lave en god pulled pork, for kødet skal både marineres og...
• Gris med stegte asiatiske grønsager og risSvinekoteletter med stegte, asiatiske grøntsager og ris er en god hverdagsret med masser...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os