Logo

Hvidvinsdampet stenbider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fileter af 2 stenbider
Smør
200 g flåede tomater
2-3 hakkede skalotteløg
1 glastør hvidvin
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
Evt. lidt citronsaft
salt
hvid peber fra kværn

Fisken lægges i et smørsmurt ovnfast fad og drysses med salt og hvid peber.

Tomater og løg fordeles på fisken og hvidvin hældes ved. Sættes i ovnen ved 220 º i ca. 15 minutter.

Fiskesuppen hældes fra fadet op i en kasserolle. Fløden tilsættes og det koges en smule ind.

Æggeblommerne piskes i saucen - den skal jævnes let, men må endelig ikke koge. Den smages til - eventuelt med lidt citronsaft, samt salt og peber - og hældes over fisken i fadet.

Serveres med løse ris, pillekartofler, flûte eller butterdejssnitter
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?