Logo

Bøf med glaserede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf med glaserede grønsager

500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

10 g smør

3 dl rødvinssauce evt Karolines Køkken

Glaserede grønsager:

400 g skrællede gulerødder

6 stilke bladselleri (ca. 200 g)

25 g smør

1 spsk balsamicoeddike

1 spsk akaciehonning

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1 dl hakket bredbladet persille

Pynt: bladselleriblade

Tilbehør: 240 g italiensk brød

 

Form kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Tilsæt rødvinssauce og "kog" bøfferne ved svag varme i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Tag panden af varmen og dæk med alufolie. Lad bøfferne trække i ca. 5 min. Smag saucen til.

 

Glaserede grønsager: Skær imens gulerødder og bladselleri i 3 cm stykker.

Kom smør, eddike, honning, salt og peber i en stor, tykbundet gryde.

Bring blandingen i kog og tilsæt gulerødder og bladselleri.

Lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tag låget af gryden og kog grønsagerne ved kraftig varme ca. 5 min. eller til væden er fordampet. Vend persille i grønsagerne og smag til.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her