Logo

Bøf med cæsarsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf med cæsarsalat

 

Server en god bøf med den klassiske salat af sprød romainesalat, brødcroutoner og den særlige Cæsardressing. Erstat evt. bøfferne med pandestegte kyllingebryster.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 6-8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen..

 

#

2 bøffer af oksefilet eller lign.

1 spsk olie

salt og friskkværnet sort peber

 

Dressing:

2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

1 fed hvidløg

2 ansjosfileter

1 tsk dijonsennep

1 tsk hvidvinseddike

3 spsk olie

2 spsk friskrevet parmesanost

 

Endvidere:

4 skiver lyst brød

1 romainesalat eller anden grøn salat

parmesanost

*

 

DRESSING: BLEND æggeblommerne sammen med hvidløg, ansjoser, sennep og vineddike.

Tilsæt olie og blend igen.

Tilsæt friskrevet parmesanost, friskkværnet sort peber og evt. en smule vand.

 

BRUN bøfferne på en varm pande med olie.

Skru lidt ned og steg dem yderligere 2-3 min på hver side.

Krydr med salt og peber.

 

RIST brødet og skær det i terninger.

Skyl og slyng salaten og riv store blade i lidt mindre stykker.

Vend salaten sammen med dressingen og anret med brød og høvlet parmesan.

Server med de stegte bøffer.

 

TIPS: Erstat evt. ansjoserne med 1 tsk Worcestershiresauce

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?