4 personer 
4 bøffer af filét (ca 2 cm) 
30 g smør/olie 
groft salt og peber 
1 kg champignons 
1 bdt persille 
2 spsk citron 
Myntekartofler: 
1 kg små kartofler 
30 g smør 
hakket mynte 
2 fed hvidløg
 
 Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen. 
Tag bøfferne af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem småsimre ca 5 min. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon. Myntekartofler: Små kogte kartoffler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.