Logo

Bøf med champignon og myntekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 bøffer af filét (ca 2 cm)
30 g smør/olie
groft salt og peber
1 kg champignons
1 bdt persille
2 spsk citron

Myntekartofler:
1 kg små kartofler
30 g smør
hakket mynte
2 fed hvidløg

Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

Tag bøfferne af panden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem småsimre ca 5 min. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon. Myntekartofler: Små kogte kartoffler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksebov og rabarberdessert med ingefærOksebov er en kødudskæring, der skal have lang tid for at blive mør. Det søde punktum er...
• Fasan på dåseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprika-leverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsorbet med pernodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os