Logo

Indbagt kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g kalkun fars
1/2 stk gul peberfrugt
1/2 stk grøn peberfrugt
1/2 stk rød peberfrugt
100 g hasselnøder
1 lille løg
2 æg
3 spsk hvedemel
2 mellemstore butterdej plader

Peberfrugter, løg, nødder skærse i små tern.
Kommes i skål.
Tilsæt kalkun, 1 æg, hvedemel og rør det godt sammen.
Butterdej plader rulles en lille smule.
Fordel farsen på dejen som en pølse og læg den anden plade oven på.
Skær resten af dejen væk så der er ca 1 1/2 cm tilbage.
Tryk dejen sammen i kanten med en gaffel, som dyppes i vand.
Pisk det sidste æg og pensl dejen med ægget.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastasalat med mild ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte rødspættefiletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølse-selleri-grydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os