4 stk hellefiskfilet á ca. 100 g (frisk eller frosne) 
2 plader butterdej eller fillodej 
1-2 porrer 
250 g  champignoner 
1 spsk  olie 
salt 
peber 
1 spsk  hakket, frisk estragon eller 1 tsk  tørret. 
Sauce: 
15 g  margarine 
3 spsk  hvedemel 
5 dl  fiskebouillon 
1-2 spsk  kapers 
salt 
peber 
Tilbehør: 
1,2 kg  kartofler 
4-8 stk endivie salat 
Skær porrer og champignoner i tynde skiver. Svits grønsagerne i olie på en pande til væden er dampet væk. Smag til med salt og peber. 
Del de to optøede butterdejsplader (eller fillodej) i 4 stykker, og rul dem meget tyndt ud, til de næsten er "gennemsigtige". Læg en hellefiskfilet midt på hvert stykke butterdej (eller fillodej) 
Læg grønsagerne oven på fisken, og drys estragon på. Pak butterdejen omkring fisken, og luk godt til. Læg butterdejspakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag fisken i ovnen ved 200 º i 25-30 minutter. Hvis dejen bliver for brun undervejs, kan der lægges alufolie over. 
Sæt imens kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær endivie salaten i halve på langs, og damp dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de stadig er sprøde i konsistensen. 
Lav kaperssaucen ved at komme margarine, hvedemel og fiskebouillonen i en tykbundet gryde, og kog det igennem under piskning. Tilsæt kapers, og smag til med salt og peber. 
Servér butterdejspakkerne med kartofler, kaperssauce og de dampede endivie salat til.