Logo

Indbagt lammefilet/mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 stk smørdej (diameter ca. 20 cm.)
400 g lammefilet eller mørbrad

Sauce:
1/4 l fløde
200 g champignon
130 g smør
hvedemel
salt
rosmarin
timian

Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegningen, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøs 2 dage i køleskab.

Svits mørbraderne på en tør pande, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem.
Rens og tør champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Svits dem i smeltet smør på en anden.
Tilsæt krydderierne, hvedemel og til sidst fløden.
Lad det snurre 2 - 3 min.
Afkøl jævningen.

Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind mellem kødstykkerne.
Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg.
Sæt i en 180ºC varm ovn i ca. 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelette classica al formaggio e cantarelliOmelette classica al formaggio e cantarelli eller klassisk omelet med ost og kantareller...
• Fiske-gulerods-deller med grov nøddemosPrøv at bruge laks i dine frikadeller. Lækkert. Hvis der er deller tilovers fra...
• Pastasalat med mild ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem bananis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os