24 stk spareribs 
Marinade: 
2 dl tomatketchup 
1 dl rødvinseddike 
1 dl soja 
2 spsk Dijon sennep 
½ dl akacie honning 
2 fed knust hvidløg 
1-2 spsk friske timianblade 
1 tsk stødt ingefær 
1 tsk Worcestersauce 
et par stænk Tabasco efter smag 
Pisk marinaden sammen. 
Gem ca. 1 dl til pensling og servering. 
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af. 
Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad det simre i 30-45 minutter. 
Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. 
Læg dem i et fad eller i en frysepose. 
Lad kødet trække i min. 4-5 timer. 
Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker. 
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. 
Vend dem ofte og pensl dem ind imellem med marinaden. 
Tips: Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.