Logo

Indianergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stort løg
15 g margarine
300 g hakket oksekød
1 ds flåede tomater (hakkede)
1 dl vand
1/2 tsk basilikum
1/2 tsk salt
friskkværnet peber
4 hotdog pølser
240 g ris
4 ananasringe

Løg skæres i tern og svitses i en gryde i margarine.
Kødet tilsættes og svitses med.
Tomater, vand og krydderier tilsættes og saucen småkoger under låg, ca. 15 min.
Pølserne skæres i mindre stykker og tilsættes.
Ris koges som anvist på pakke.
Ananas skæres i mindre stykker og blandes med risene.
Man kan evt. anrette risen i en ring på et stort fad og fordele kødsaucen i midten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Haresteg fra det gamle danske køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skomager DrengeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os