Logo

Indianergryde med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Indianergryde med bønner

 

Indianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra krydderier, fx presset hvidløg og ekstra chilipulver.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

1 portion Pikant kødsauce (se opskrift)

2 store løg

250 g grønne bønner, friske eller frosne

25 g smør

3-4 tomater

cayennepeber eller chilipulver

persille

*

1. Skær løgene i ringe og svits dem i smør i en stor gryde sammen med bønnerne, der er skåret i småstykker.

2. Når løgene er gyldne, tilsættes kødsauce og tomaterne, der er skåret i skiver.

Lad retten snurre i 10 min.

3. Smag den til med en anelse cayennepeber eller chilipulver og drys finthakket persille over.

Serveres med flutes eller grove boller.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem lasagneFå den allerbedste opskrift på en nem, lækker og hjemmelavet lasagne. Den smager super...
• Hakke-Chow-MeinChow mein er en ret indenfor det kinesisk-amerikanske køkken i USA. Derfra har retten...
• Auberginer med kødsauceEn opskrift med bagte auberginer, serveret med kødsauce og reven ost
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os