Logo

Indianergryde med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indianergryde med bønner

 

Indianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra krydderier, fx presset hvidløg og ekstra chilipulver.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

1 portion Pikant kødsauce (se opskrift)

2 store løg

250 g grønne bønner, friske eller frosne

25 g smør

3-4 tomater

cayennepeber eller chilipulver

persille

*

1. Skær løgene i ringe og svits dem i smør i en stor gryde sammen med bønnerne, der er skåret i småstykker.

2. Når løgene er gyldne, tilsættes kødsauce og tomaterne, der er skåret i skiver.

Lad retten snurre i 10 min.

3. Smag den til med en anelse cayennepeber eller chilipulver og drys finthakket persille over.

Serveres med flutes eller grove boller.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?