Logo

Indianerrøv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød
en pakke røde pølser
et stor løg
en pose pasta
kulør
salt og peber
 
Brun oksekødet i en gryde, skær pølser og løg i skiver/tern og svits dem på en pande, når de er svitset og kødet er brunet, kommes lidt kulør i kødet og smages til med salt og peber, derefter blandes kød og pølser sammen i gryden.
Kog en pose pasta.
Når de er kogt kommes de op i gryden til resten af retten og blandes godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her