Logo

Indianerragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 glas kartofler eller små pille kartofler
500 g røget bacon
500 g std. spaghetti
500 g hakket oksekød
1 fl. ketchup
Sukker
Margarine eller smør
 
Skær bacon i store firkanter og steg dem meget brune.
Brun det hakkede oksekød som millionbøf.
Kartoflerne laves som brunede kartofler.
Kog spaghettien.
Når spaghettien er færdig, røres det stegte kød og bacon sammen, herefter tilsættes ketchup efter behov.
Serveres på et fad med ragouten i midten og brunede kartofler rundt om.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her