Logo

Indisk gryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkunkød i tern (1 stk kalkunsteg)
2 store zittauer løg
3 fed hvidløg
1 ds hele tomater (400 g)
1 stk frisk ingefær ca. 4 cm
3 tsk spidskommen
2 spsk karry
1 spsk salt
½ l vand
olie
1 dl yoghurt
 
Skær kalkunkødet i store tern
Løg og hvidløg renses og hakkes fint
Ingefæren renses og rives eller skæres i fine strimler
Varm olien i en stor gryde, brun kødet og tag det op af gryden
Løg, hvidløg og ingefær ristes til løget er let gyldent
Krydderierne tilsættes og ristes let
Læg kødet tilbage i gryden med evt. væde og tilsæt ca. ½ liter vand
Læg låg på gryden og lad retten simre i 30 min.
Hæld væden fra tomaterne og kom dem i retten
Retten simrer nu yderligere 30 min.
Yoghurten tilsættes

 
Tips: Serveres med løse ris og grovbrød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?