Logo

Indisk grønsagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g græskarkød
1 løg
4 fed hvidløg
2 grønne chili
2 spsk olie
1 dl cashewnødder
1/4 hvidkålshoved
1 dl kokosmælk
1 tsk gurkemeje
2 tsk karry
saften af 1 lime eller 1 citron
salt og peber
 
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær kødet i store terninger på ca. 4 x 4 x 4 cm.
Pil og hak løg, hvidløg og chili og steg det forsigtigt i olien i en gryde. Cashewnødder, fintstrimlet hvidkål, gurkemeje og karry tilsættes og efter 5 minutter tilsættes græskarterningerne forsigtigt.
De steges nu 3 minutter, hvorefter kokosmælk og citronsaft kommes ved. Retten småkoger under låg i ca. 10 minutter og smages så til med salt og peber.
Græskarstykkerne skal være møre, men ikke smatte ud.
Serveres med ris og papadom, der er tynde kikærtepandekager. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskekotelet med fennikelTorsk er en fast hvid fisk og dens smag forhøjes til mindst det dobbelte, når den...
• Kylling med bacon 2Kylling kan ofte blive en lidt tør og kedelig ret, men her er den fyldt med æble og...
• Ærtegryde, friskEn moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne...
• Æble- og kanelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os