Logo

Indisk Kasslergryde med pilauris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strimlet røget svinekam
50 g søde mandler
2 frd hvidløg
1 rød chili
1 gul løg
1 dl vand
½ hønse bouillonterning
3 dl fløde
½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
½ tsk kanel
½ tsk karry
½ tsk gurkemeje
2 nelliker
1 spsk sukker

Pilauris
4 dl basmatiris
1 gul løg
1 Laurbærblad
½ tsk gurkemeje
olie

Strimmel svinekammen, bland så mandler, hvidløg, chili med 2 spsk vand i en morter.
Svits løget sammen med olie i en gryde til det er blankt.
Hæld fløde og alle krydderier over. Tilsæt de knuste mandler.
Lad det koge op og tilsæt så svinekammen og smag til med mere krydderier efter behag.

Pilauris :
Begynd med at skylle risen.
Svits så ris og løg i olien.
Hæld på vand og krydderier ved og kog så efter anvisning på pakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her