Logo

Indisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: ca. 50 min. Marineringstid: 4 timer Stegetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet (6 personer)

2 kyllinger
2 dl vindruekerneolie
Marinade:
1/2 liter yoghurt naturel
1 stykke frisk ingefær (ca. 5 cm)
5 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
1 tsk cayennepeber
2 tsk salt
Tilbehør:
ris kogt med rosiner og safran
brød
mango-chutney

Del kyllingerne i kvarte.
Bland yoghurt med fintsnittet ingefær, knuste hvidløgsfed og krydderier.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem marinere heri 3-4 timer, gerne til næste dag.
Tag kyllingestykkerne op og kom dem i et ovnfast fad.
Kom olie over.
Steg dem i ovnen ved 175ºC i 50 min.
Pensl af og til med lidt af marinaden.
Risene koges løse med rosiner og lidt safran (eller gurkemeje).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætter med spæksauceI maj måned er rødspætterne ikke så store, men til gengæld så meget desto lækrere. Prøv...
• Hedvigs gryde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkestang Traditionelt bliver en skinkestang bagt med butterdej, men denne udgave er med mere brød...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os