Logo

Indisk tandoorimørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 afpudset svinemørbrad ca. 300 gram
1 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
2 spsk Tandoori krydderi
Salat
½ hoved radicchio salat
½ agurk
 
Dressing af :
1 dl yoghurt naturel
¼ tsk stødt spidskommen
½ frisk chili
salt
 
Tilbehør af:
200 gram brød eller fx ovnstegte kartofler
 
Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, citronsaft, salt og tandoori krydderi.
Mørbraden skæres i fire mørbradbøffer.
Vend mørbradbøfferne i marinaden og sæt dem i køleskabet mindst ½ time.
Tænd ovnen på 250ºC.
Læg bøfferne på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ca. 5 minutter på hver side.
Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver.
Skær salaten i strimler.
Rør dressingen sammen af yoghurt, spidskommen og hakket chili.
Smag den til og dryp den over.
Fordel mørbradbøfferne på salaten.
 
Tips: Du kan stege mørbraden som et helt stykke.
Så skal den stege i ovnen ca. 10 minutter på hver side og hvile 10 minutter, inden den skæres i tynde skiver og anrettes på salaten.
Kødet kan ligge i marinaden op til 12 timer i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her