Logo

Indiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket lammekød
1 tsk salt
5-10 g frisk ingefær
evt. revet løg
1 tsk hakkede korianderblade eller 1/2 tsk stødt koriander
1 finthakket chili
1/4 tsk stødt kardemomme
peber
1 tsk reven citronskal
2 æg

Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.

Serveres med løse ris og chutney.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Shepherds PieEn engelsk klassiker, som passer godt til denne årstid. Retten er også god til rester:...
• Hvidvinsdampede rødspætterullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt svinemaveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeganacheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os