Logo

Indiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket lammekød
1 tsk salt
5-10 g frisk ingefær
evt. revet løg
1 tsk hakkede korianderblade eller ½ tsk stødt koriander
1 finthakket chili
¼ tsk stødt kardemomme
peber
1 tsk reven citronskal
2 æg

Kødet røres med salt. tilsæt finthakket ingefær, evt. løg og de øvrige krydderier. Rør æggene i og lad farsen stå ca.20 min. Spæd evt. med lidt væske og steg frikadellerne i smør eller olie.

Serveres med løse ris og chutney.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?